El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Antonio David també hauria estat infidel amb una companya famosa
  • CA

Més problemes per a Antonio David Flores. Si fins ara es donava per fet que havia estat infidel a Olga Moreno amb una periodista d’El Programa de Ana Rosa, ara es diu que ella no ha estat l’única companya de cadena amb qui hauria tingut una aventura. Sálvame ha deixat anar la bomba en el programa d’aquest dijous: l’extertulià hauria sortit amb Marta López, una de les col·laboradores del programa (i amiga íntima de la seva dona). En cas de confirmar-se aquesta informació, l’amistat de Marta i Olga podria dinamitar-se ràpidament. Ha estat José María Franco, antic xòfer de Rocío Jurado i habitual dels platós de televisió, qui tindria l’exclusiva: “Antonio David no s’ha aturat ni un segon, aquest noi ha encadenat una aventura amb una altra”. Segons el seu testimoni, Olga seria coneixedora de totes aquestes infidelitats i les hauria acceptat.

A més a més de Marta López, ha destacat que té proves que Antonio David hauria mantingut una relació amb la presentadora Silvia Fominaya i amb Nuria Bermúdez, que realment va fer-se famosa gràcies a explicar a televisió que havia estat amb l’ex de Rocío Carrasco.

Els col·laboradors de Sálvame es mostraven molt sorpresos amb l’anunci que Antonio David i Marta López haurien tingut alguna cosa, tenint en compte que ella mai no ho ha deixat caure. El seu amic Kiko Hernández ho posava en dubte en directe: “A mi ella m’ho explica tot i puc garantir que Antonio David no ha format part del seu elenc amorós”. El que està clar és que ara Marta López té tots els números per acudir al Deluxe convidada per donar la seva versió i aclarir si és cert.

La fidelitat d’Antonio David Flores mai no havia estat tan en dubte. Sembla clar, o almenys això és el que asseguren les revistes, que les banyes haurien estat el principal motiu de la separació amb Olga. Ella s’hauria afartat de rebre una traïció rere una altra i hauria arribat un punt en el que no podria ni voldria perdonar-lo més. Un familiar ha revelat al programa que, de fet, aquest va ser el punt clau que va trencar el matrimoni: “Van tenir una discussió fortíssima i des de llavors l’Olga va desaparèixer de tots els esdeveniments familiars”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa