El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Anna Simon torna a TV3 amb un ‘reality’ ben curiós
  • CA

Anna Simon torna a TV3. La periodista de Mollet es posa al capdavant d’una estrena molt esperada que arriba a la televisió catalana aquest dimecres. Parlem de Lloguer a primera vista, una mena de reality en la que avis i joves tindran una primera cita per veure si serien compatibles per viure junts. Un programa inspirat en un format britànic molt exitós en el que gent gran busca companyia i aprofiten per ajudar un jove amb ganes d’emancipar-se.

La presentadora farà el seguiment de la convivència de quatre parelles que hagin fet match entre elles. Les històries de totes quatre s’aniran creuant i, finalment, els preguntaran si volen seguir aquesta convivència o si prefereixen tornar a casa seva.

Parelles divertides i molt diferents que demostraran que no és fàcil la convivència i més en persones amb tanta diferència d’edat. D’aquesta manera Anna Simon torna a la cadena catalana després de ser col·laboradora i presentadora de Zapeando durant molt de temps. Caldrà esperar per saber si funciona aquest format i si és l’excusa perfecta perquè l’Anna es quedi definitivament a TV3.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa