El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Anna Simon marxa d’Atresmedia per sorpresa després de 10 anys
  • CA

Sorpresa a Atresmedia. Anna Simon, una de les cares més conegudes i estimades per l’audiència, acaba de decidir no renovar el contracte amb la cadena. La presentadora i col·laboradora, que actualment està treballant a ‘Zapeando’, continuarà aquest estiu al seu capdavant per substituir Dani Mateo quan marxi de vacances. Després, però, abandonarà el grup per intentar provar sort en altres projectes. 

Així ha informat Roccio Steinhäuser i ha confirmat ‘Fórmula TV‘. Afirmen que ells volen continuar tenint-la en plantilla en futurs projectes, per la qual cosa li haurien ofert la possibilitat de fer alguna col·laboració puntual a La Sexta. Ella hauria acceptat, però deixant clar que no vol mantenir el contracte que tenia fins ara amb ells. 

Fa més d’una dècada que col·labora amb el grup mediàtic, però sembla que la barcelonina s’estaria plantejant canviar d’aires. Ni Atresmedia ni ella han confirmat res, però tampoc no ho han desmentit. Queda per saber què té en ment i quins projectes té sobre la taula. Caldrà esperar per veure què li presenta el seu futur professional. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa