El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La presentadora Ángeles Blanco pateix un accident de cotxe
  • CA

Ángeles Blanco és la presentadora encarregada dels informatius de cap de setmana de Telecinco i, per tant, una cara coneguda per als teleespectadors de la cadena. Dissabte i diumenge no ha aparegut en antena, el que ha sorprès aquells més atents que es fixaven que José Ribagorda presentava els espais tot sol. Una absència que res no té a veure amb unes vacances, sinó amb una baixa mèdica. Ella mateixa ha explicat a Instagram que ha patit un accident de cotxe i que ha hagut d’agafar la baixa perquè ha de dur el collar ortopèdic una temporada: “Aquest cap de setmana us trobo a faltar… però aviat torno a la rutina. Són coses que passen, compte amb els cotxes“.

La periodista ha donat més detalls sobre l’accident quan una companya li ha preguntat què havia passat exactament: “El cotxe de darrere tenia pressa i va frenar contra el meu. Un esquinç pesat, però aviat torno amb el cap ben alt”. Sembla que no ha estat res greu, però sí prou important com per apartar-la de la petita pantalla unes setmanes. De moment no hi ha data per a la seva reincorporació, però deixa clar que serà ella mateixa qui vagi anunciat com evoluciona del cop.

Ángeles Blanco preocupa en publicar una foto amb collar ortopèdic / Instagram

Són molts els companys de feina que han omplert la publicació de missatges d’ànims i bons desitjos. Tots es mostren contents que l’accident hagi quedat en un ensurt i que no hagi tingut conseqüències molt greus, d’igual manera que esperen que pugui rebre l’alta en pocs dies sense cap problema addicional. La presentadora confia que sigui així i deixa clar que està desitjant tornar a la feina i al ritme frenètic dels informatius. La periodista està casada amb el presentador d’Antena 3, Vicente Vallés, des del 1999. Una parella consolidada en cadenes de la competència però lligats ambdós al món dels informatius de televisió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa