El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Angela Dobrowolski, desesperada: “No puc més, ha estat un any traumàtic i visc sense sostre ni família”
  • CA

Angela Dobrowolski es descriu a Twitter com una dona “jove, pobra i gairebé soltera” i com a “mare òrfena”. L’exdona de Josep Maria Mainat recalca que és estudiant de medicina i denuncia ser estar en ordre de crida i cerca per Sálvame. Tot això a la biografia del seu perfil, en el que afegeix que no té por i que no és culpable. La història de desamor del productor català i l’alemanya ha fet parlat moltíssim aquest últim any. El matrimoni manté una guerra oberta als jutjats des que Mainat presentés una denúncia contra ella per intentar assassinar-lo presumptament, el primer de molts incidents desagradables que han acabat amb Angela Dobrowolski als calabossos. Ella no calla, per això, i aprofita l’aparador de les xarxes socials per proclamar que és innocent i que el judici contra ella és injust.

“Demà signaré el famós acord. Gairebé el dia de l’aniversari del segrest. Aquest últim any ha estat molt traumàtic. Signo per tenir un sostre i poder pagar els meus advocats. No arribarà, seguiré endeutada… Però s’ho mereixen i jo necessito recuperar-me i forces per lluitar pels meus fills”, explica. I afegeix: “Li vaig dir al jutge l’any passat que tenia por que l’assetjament i les coaccions em portessin a la desesperació i que emmalaltís de tristesa. Des que vaig sortir visc sense casa, sense família ni fills. De moment no busco justícia. Em cuidaré per afrontar tot això millor. Mentrestant compatiré i denunciaré/signaré perquè no puc més”.

Angela Dobrowolski es mostra desesperada i també denuncia que no la deixin estar amb els fills: “El meu fill no vol parlar amb mi. La segona vegada que em deixen parlar amb ell aquest mes. La nena monosíl·laba. Felicito les mesures cautelars. Han fet molt bé als meus fills i a mi. Això és un desenvolupament emocional sa”, ironitza. I és que l’ex de Mainat considera que estan privant-la d’estar amb ells: “Un any d’abús privant-los del seu dret a la seva mare”.

Josep Maria Mainat, per la seva banda, celebra aquest primer any de nova vida després del coma hipoglucèmic que podria haver derivat en tragèdia. No ha opinat sobre les darreres declaracions de l’exdona, així que caldrà esperar per veure com evoluciona tot.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa