El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Angela Dobrowolski surt de presó i no vol saber res de Mainat: “Busco un jovenet, ja el faré home jo”
  • CA

El passat 1 de juliol Angela Dobrowolski va sortir de la presó, després de sis mesos tancada per ordre del Jutjat d’Instrucció número 32 de Barcelona, com a conseqüència de trencar la mesura cautelar d’allunyament de la seva ex parella, Josep Maria Mainat, i de la casa que compartien quan eren matrimoni. Des de llavors, Dobrowolski ha estat un dels personatges més buscats, per aconseguir les seves primeres declaracions en sortir de la presó.

I ‘El Programa del Verano’ ha pogut parlar amb ella, després que s’hagi creuat amb el reporter del programa de Telecinco i li hagi confessat que “estic aquí gaudint del centre i ara em toca fer-me una anàlisi”. Tot i això, després s’ha posat més seriosa per a parlar dels seus sis mesos a la presó i el seu penediment: “Aquesta és la penitència, vaig tenir molt de temps per a llegir literatura sobre la presó i el sistema”.

Sobre els seus companys de presó com Carme Forcadell, Rosa Peral o el clan dels Jodorovic, Angela Dobrowolski ha comentat: “Jo no coneixia a ningú, totes aquestes persones les considero els meus amics i és una barrega molt heterogènia de currículums molt diversos”. D’altra banda, sobre el seu tancament ha dit: “No m’ho imaginava, però ho vaig portar millor del que pensava”.

A la presó, Dobrowolski ha explicat que “vaig entrar amb el que portava posat, em van donar roba d’indigència, després va haver-hi problemes amb els diners perquè a la presó poden passar coses…”. A més, en sortir de la presó explica que “vaig anar a la platja, sentia la necessitat d’anar cap allà”.

Obre el seu cor a “majors de 26 anys”

Angela Dobrowolski ha dit al reporter que la vida se la planteja “estant amb els meus fills, no sé quant haurem de lluitar en aquest sentit” i que el seu objectiu és “convèncer al jutge que no ha pres la decisió correcta de manera cautelar”. “He de complir unes quantes diligències i les compliré amb molt de gust, ho faré i no tinc cap problema a fer-ho”, ha comentat sobre els passos a seguir per a recuperar als seus fills.

En relació a Josep María Mainat, Dobrowolski és clara: “No en sé res i tampoc buscaré informació, d’aquest tema em vull distanciar ja“. Finalment, sobre la possibilitat de refer la seva vida per complet ha confessat: “Sobretot que no sigui massa madur, els madurs s’han acabat”. Després, ha concretat quin és el seu prototip: “Un jovenet, posem un mínim de 26… ja el faré home jo”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Jovenet a juliol 14, 2021 | 08:25
    Jovenet juliol 14, 2021 | 08:25
    Divorciada de mitja edat amb dos fills i esperant judici per intent d´assassinat, la parella perfecte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa