El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ángela Dobrowolski, sobre Josep Maria Mainat: “És un home feble com tots els maltractadors”
  • CA

Un nou episodi se suma al serial que protagonitzen Ángela Dobrowolski i Josep Maria Mainat. El productor de televisió corre amb les despeses del pis en el qual viu actualment la seva exdona i ella no està del tot d’acord amb les condicions que li ofereix aquest habitatge pel que no dubta a denunciar-les i a arremetre de nou contra el pare dels seus fills.

“És un pis d’oferta, molt barat. Va ser l’únic pis que estava disponible en època de temporada, a l’agost, i si estava lliure és per alguna cosa. Falten gots, falten tovalloles, utensilis bàsics per a ser un apartament moblat. I després hi ha un problema d’insectes”, denúncia Ángela, qui aspira a una llar més d’acord amb les seves circumstàncies: “És petit per a contemplar-ho com una base de vida per a una mare amb dos fills”, ha dit en declaracions a Europa Press.

Visiblement abatuda, l’empresària desmenteix que vagi a traslladar-se a un pis d’un milió d’euros com s’ha publicat: “Això és una manipulació de la comunicació (…) serà un contracte de lloguer d’aproximadament 2.000 euros fins als nou anys que corresponen als anys de matrimoni”, i posa l’accent en la importància que va tenir per al seu marit que ella no comptés amb res en propietat: “Li vaig demanar com a seguretat per a poder despreocupar-me d’un aspecte tan bàsic de l’habitatge sent la mare dels seus fills i això es podria veure com a beneficiós per a la meva capacitat de dedicar-me als nens. Però per a ell va ser bàsic i tremendament important que jo no tingués res en propietat”, ha afirmat.

Ángela no creu que les motivacions de Josep Maria Mainat siguin perquè segueix enamorat d’ella i no dubte a assestar-li l’escac i mat definitiu: “Crec que la seva capacitat d’estimar és molt limitada perquè és un home feble i petit com tots els maltractadors”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Català a agost 16, 2021 | 08:14
    Català agost 16, 2021 | 08:14
    Josep Mª Mainat, qui t'ha vist i qui et veu!. De component de La Trinca a ninot de prensa subproducte. El que fan els diners.
  2. Icona del comentari de: Núria a agost 16, 2021 | 15:06
    Núria agost 16, 2021 | 15:06
    Aviat el veurem a Netflix tot una pena

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa