Més detalls sobre l’agressió a Ángela Dobrowolski a presó: “Està angoixada i li fa por que ataquin els fills”

L'exdona de Josep Maria Mainat està molt espantada i travessa una situació complicada a presó

Fa només un parell de dies es filtrava a la premsa que Ángela Dobrowolski, l’exdona de Josep Maria Mainat, havia patit una greu agressió a presó. L’alemanya hauria necessitat cinc punts de sutura al cap després que un parell de preses li donessin una pallissa.

Els seus advocats han donat més detalls en una entrevista a Europa Press: “Ángela no volia que se sabés que havia estat agredida perquè té por a possibles represàlies. Té por per ella i li fa por que ataquin els seus fills, està preocupada perquè se sent molt amenaçada a presó. El que ens trasllada és precisament això, que està angoixada per les amenaces que rep”.

“Les lesions que es van produir van ser un important cop al cap, uns blaus en el peu i a la mà li van haver de posar unes grapes de paper”, afegeixen.

Ángela Dobrowolski, l'exdona de Mainat, a les portes del jutjat - Europa Press
Ángela Dobrowolski, l’exdona de Mainat, a les portes del jutjat / Europa Press

Els advocats de Dobrowolski demanen al productor català que prengui una decisió sobre la complicada situació que travessa l’exdona: “Ara ens trobem en la situació de veure quina por pot més, si la del senyor Mainat a un atac d’Ángela o la por d’ella a que la tornin a lesionar i amenaçar a presó”.

Nou comentari