El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Angela Dobrowolski i Rosa Peral, l’autora del crim de la Guàrdia Urbana, són amigues a la presó
  • CA

L’exdona del productor televisiu Josep Maria Mainat, Angela Dobrowolski, es troba a la presó després que el passat 6 de gener el jutjat d’instrucció número 28 de Barcelona decretés presó provisional sense fiança per a ella. I ara ‘El Programa de Ana Rosa’, de Telecinco, li ha fet una entrevista telefònica on, entre d’altres coses, assegura que un dels seus grans suports a la presó és Rosa Peral, l’autora del crim de la Guàrdia Urbana.

Segons relata el reporter del programa de Telecinco Miquel Valls, “quan acabem de parlar amb Angela, ella ens diu que té una sorpresa, que hi ha una dona que ens saluda”. “Una persona ens diu ‘Hola, bon dia, sóc la Rosa”, continua explicant el reporter, que assegura que “al principi no sabíem qui era”.

Ángela Dobrowolski, a l’arribada als jutjats de Barcelona / Europa Press

Però seguidament la dona diu que el seu cognom és Peral i que està condemnada a 25 anys de presó després de matar a la seva parella amb l’ajuda del seu amant, tots dos Guàrdies Urbans.

Aquest mateix divendres ‘El programa d’Ana Rosa’ té previst emtre les primeres paraules de Rosa Peral, acompanyada d’Angela Dobrowolski.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa