Sorpresa a la graella: Àngel Llàcer torna a TVE per presentar un concurs

Àngel Llàcer torna a TVE. La sorpresa és majúscula tants anys després del seu comiat d’Operación Triunfo. El presentador català ha fitxat per la cadena pública per posar-se al capdavant d’un concurs nou que s’emetrà aquest estiu. S’anomenarà ‘Bloqueados por el muro’, un game show produït per Gestmusic en el qual dos equips lluitaran entre si en diferents proves físiques i d’habilitat en el qual els coneixements i l’humor són fonamentals.

Es tracta d’un concurs d’origen japonès que s’emetrà durant la franja del matí, segurament en la mateixa franja de ‘La ruleta de la suerte’ just abans del telediari del migdia.

Expliquen a ‘Yotele‘ que els jugadors estaran situats a sobre d’un mur en el qual hauran de sortejar uns blocs que intentaran que caiguin. S’aniran succeint rondes de preguntes, mentre que hauran de mantenir-se en equilibri.  El joc continua fins que un equip es quedi sense jugadors, quan caiguin tots. Qui hagi acumulat més diners, tornarà a concursar la setmana següent.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¿Cómo lleváis la cuarentena? Yo tal que así ?? @joseirun_fotografia @tucaramesuena @gestmusic #canelaenrama

Una publicación compartida de Àngel Llàcer (@angelllacer_oficial) el

Caldrà veure quina és la reacció de l’audiència davant d’un nou programa d’aquest tipus. De ben segur que ajuda, però, tenir al capdavant un personatge televisiu tan estimat com és Àngel Llàcer. 

Nou comentari