El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Andreu Buenafuente demana una lectura anal al Maestro Joao
  • CA

Andreu Buenafuente ha tingut com a convidat de Late Motiv el Maestro Joao, el vident i concursant de diversos realities de televisió. Una entrevista seva mai no passa desapercebuda, tenint en compte que perquè el seu do sigui efectiu necessita llegir el cul de l’altra persona. Ningú no s’esperava que el presentador català s’oferís a baixar-se els pantalons en directe, però dit i fet: “Si en els meus 30 anys de carrera algú m’hagués dit que acabaria, perquè la meva carrera acabarà després d’això, en ensenyar-li el cul a un convidat… Li hauria preguntat què s’havia pres. Els temps han canviat”.

 

 

El Maestro Joao també s’ho ha pres amb humor, en reconèixer que el català guanyava molt sense els calçotets posats: “Guanyes molt al natural”. Una escena surrealista que prosseguia amb la predicció del vident: “Tens marques de coses noves que t’arriben. Hi ha una que estava proposada des de fa temps i que es va quedar paralitzada. Ara arriba i ve amb força”.

“Et menges el cap amb preguntes molt filosòfiques i difícils, estranyes. Això fa que et guardis les coses i te les callis perquè penses que no t’entendran. Tens una cicatriu, el que em demostra que tenies uns projectes i uns plans que volies fer. En aquella època va haver-hi un abans i un després, allò va canviar el teu destí. Ara bé, tens un futur professional grandíssim. Et donaran el més gran”, prosseguia. Andreu Buenafuente reaccionava amb certa sorna: “No està dient cap ximpleria, de debò. Has dit coses que… joder“. 

I aquí arribava un dels moments que més riures generaven en els teleespectadors, quan Andreu li preguntava si és cert que és el vident personal de Pedro Sánchez: “Hi ha gent que li diu que canviï de vident perquè es pensen que sóc jo. Encara que no ho sigui, l’home té una bona lectura perquè ho veig. Que em truqués per demanar-me que anés a Moncloa a llegir-li el cul em canviaria la vida i la bateria del mòbil també, perquè trucaria les amigues ràpidament”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa