Andreu Buenafuente, molt emocionat per una sorpresa de la filla en directe

Andreu Buenafuente s’ha acomiadat dels teleespectadors de Movistar+ amb una última emissió de Late Motiv molt emotiva. Tot un espectacle que feia caure la llàgrima als seguidors més fidels de l’espai d’humor, el que els ha acompanyat al llarg d’uns quants anys. Tot va començar amb un monòleg més especial que mai, poc abans d’un vídeo de Pedro Sánchez que sorprenia tothom. Ara bé, el moment més emocionant deixava amb la boca oberta fins i tot per al presentador.

El català sabia que la seva dona, la Sílvia Abril, no podria acudir a plató a acomiadar-se de l’audiència perquè està confinada per culpa del coronavirus. Havien quedat que faria una connexió en directe des de casa, el que ell no s’esperava era que la catalana enviés algú per substituir-la. I no parlem d’una persona qualsevol, sinó de la filla que tenen en comú. La petita Joana, de 8 anys, evidenciava que ha heretat el talent i la poca vergonya dels pares en entrar a plató com si ho hagués fet tota la vida. Simpàtica i divertida, apareixia amb la disfressa característica d’un dels personatges més icònics de la mare: la nena de Shrek.

L’Andreu no podia evitar emocionar-se en directe en veure la seva filla acompanyant-lo. Ell només podia fer que destacar la seva alegria i admiració cap a la petita. Poc després arribava una connexió en directe amb Sílvia Abril que convertia el moment en història del programa: “En quin moment vas creure que era bo perdre la custòdia de la nostra filla? Jo que pensava que la nostra filla seria més llesta i no seguiria els nostres passos…”, deia ell. I l’humorista, emocionadíssima, deixava clar que li feia una il·lusió immensa haver passat el personatge a la seva filla. El matrimoni no podia evitar deixar anar unes quantes llagrimetes davant d’una escena familiar tan tendra.

Sílvia Abril s’emociona en veure la filla a plató amb Andreu Buenafuente / Movistar+

Andreu Buenafuente tanca una etapa a Late Motiv que l’ha fet molt feliç i que li ha comportat moltes alegries. De moment seguirà lligat a la cadena privada, que li hauria promès feina en altres projectes. No es descarta que canviï de cadena aviat si li proposen algun programa nou que premi la llarga trajectòria del català.

Nou comentari