Andreu Buenafuente confirma la cancel·lació del seu programa

Andreu Buenafuente ha confirmat que aquest 23 desembre acabarà Late Motiv, el programa que l’ha fet tocar al cel a Movistar +. El presentador català ha estat treballant en aquest late night durant les últimes set temporades, amb gairebé 1.000 emissions: “Ara mateix sento molt agraïment, així com també pena, orgull i somriure. Han estat moltes nits mirant al món directament amb un equip excel·lent al meu voltant. Aquest món ens ha respost amb una pandèmia i la pitjor crisi del Barça, perquè ha estat venir a Madrid i començar a perdre… A veure si seré jo. Sigui com sigui, sempre hem estat junts en això i la sortida serà riure, que és l’arma més poderosa que tenim. Aquells que em coneixen saben que sóc un cul inquiet, així que… segur que ens veurem. De moment ho donarem tot i donarem encara més fins a l’últim dia”.

Només els hi queda un mes més d’entrevistes i humor, però sembla que la cadena ha aconseguit que Andreu Buenafuente segueixi lligat a ells d’alguna manera o d’una altra. No han especificat si serà amb un altre programa, el que seria estrany, però sí que han concretat que treballarà amb ells “en altres projectes”. Asseguren que el català seguirà “jugant en el món audiovisual” amb nous reptes, el que podria passar per un programa en català a TVE Catalunya.

D’aquesta manera podria seguir els passos de companys com Gemma Nierga o Xavier Sardà, que ja han fet el pas cap allà. Les primeres informacions deixen caure que aquest seria el seu destí en cas que no convenci TVE perquè li donin un programa d’àmbit estatal. De moment ell no ha concretat res i sembla que, de fet, no tindria res signat encara. Caldrà esperar per veure quins són els projectes que sí que tindria assegurats amb la cadena privada.

Comentaris

    Baldrick Novembre 16, 2021 | 11:42
    Fa 30 anys que fot el mateix!

Nou comentari