El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Filtren les notes d’Andrea Janeiro a la universitat i on fa les pràctiques
  • CA

Belén Esteban sempre ha intentat mantenir en l’anonimat a la seva filla, Andrea Janeiro, a qui li envolta molta expectació mediàtica des que va néixer per qui són els seus pares. Per tal d’allunyar-la de la premsa, de fet, va enviar-la a estudiar a Birmingham (Regne Unit) amb només 18 anys. Allà va estudiar Comunicació Audiovisual en un centre privat amb una matrícula de 10.000 € anuals. El coronavirus va obligar-la a tornar a Espanya abans de temps i ha acabat l’últim curs de manera telemàtica.

En el programa de Viva la vida d’aquest diumenge, han revelat quines notes ha tret i a què vol dedicar-se: “Andrea té bona relació amb el pare i els germanastres. És una nena meravellosa i molt intel·ligent que ha acabat la carrera universitària amb matrícula“. Ara, graduada, ha començat les pràctiques a la ràdio. Expliquen que la jove vol dedicar-se al món dels mitjans, però sempre darrere de càmera: “Les pràctiques les fa a Los 40 Principales, un somni per a ella perquè vol especialitzar-se en l’equip de so”.

Andrea Janeiro, amb Belén Esteban en la festa que va organitzar-li pels 18 anys / Europa Press

La jove és una gran desconeguda per a la premsa rosa espanyola, que fa anys que intenta saber més coses sobre la vida privada. Fins ara només se sabia que tenia una relació amb un jove anglès, però no s’ha tornat a saber res més sobre això. Belén intenta no comentar absolutament res de la filla a Sálvame per protegir-la, així com ella evita cridar l’atenció perquè els fotògrafs no la persegueixin. Una vida discreta a l’ombra d’una de les dones més famoses de la televisió espanyola.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa