El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Soria, escridassada a la plaça de toros? La xicota d’Enrique Ponce s’explica

Ana Soria no havia tornat a cap correguda de bous de la seva parella, el torero Enrique Ponce. I és per això que sorprenia tant veure-la a primera fila aquest cap de setmana, en una faena a Granada que no va voler perdre’s. La seva assistència va estar marcada per la polèmica, per això, ja que els reporters congregats van ser testimonis de la seva marxa. La jove va abandonar el recinte bastant abans que acabés, el que va fer sospitar. A més a més, no ajudava que alguns mitjans de comunicació haguessin assegurat que part del públic l’havia escridassat.

Ana Soria parla per telèfon a la plaça de toros / Europa Pres

Ha estat tal la polèmica que l’estudiant ha volgut pronunciar-se públicament per explicar què hi havia de veritat darrere d’aquells titulars escandalosos: “Ahir vaig marxar de la plaça de toros de Granada perquè em trobava marejada i vaig decidir sortir abans. Tota la resta és completament inventat. La gent es va mostrar més que tendra amb mi. Res del que han dit és veritat. Gràcies a tots aquells que us heu preocupat, però ahir va ser una tarda molt maca i no va haver-hi cap tipus d’altercat”.

D’aquesta manera nega haver rebut insults i faltes de respecte per una part del públic i torna a demostrar el seu gran amor cap al torero. Com? Afegint una fotografia d’ell que acompanyava d’un cor.

Ana Soria es justifica / Instagram

A Viva la vida explicaven que Ana Soria havia entrat a la plaça per una porta secundària, una manera de despistar els fotògrafs. No va poder evitar passar desapercebuda ni dissimular la seva marxa precipitada, per això, el que la torna a col·locar a l’ull de l’huracà mediàtic. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa