El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Soria i Enrique Ponce, indignats pels rumors de crisi: “Ets la meva vida”
  • CA

Enrique Ponce ha celebrat el seu 49è aniversari aquest dimarts, un dia molt especial en el qual ha rebut la felicitació de la seva parella, l’estudiant de Dret Ana Soria. Aquestes últimes setmanes han estat notícies per haver ampliat la família amb un cadellet, un animaló que conviu en ells ara que s’han traslladat al seu nou àtic. 

No obstant això, la premsa del cor havia començat a especular amb una possible crisi entre ells en enxampar el torero amb la seva ex. Ara bé, Paloma Cuevas ha deixat ben clar que no hi ha cap esperança de reconciliació: “Ens vam veure perquè vam anar junts a la funció nadalenca de la nostra filla”.

Deixant rumors de banda, l’última publicació que ha fet Ana Soria deixa ben clar que la relació amb Enrique Ponce es troba en un moment molt dolç. Per tal de felicitar-lo en persona, ha decidit publicar unes quantes fotografies romàntiques en les quals se’ls veu molt enamorats. El missatge que les acompanya? Molt significatiu: “Felicitats, vida meva. Només m’importa que tu sàpigues com t’estimo”. El torero ha fet les delícies dels seguidors i ha respost amb un missatge encara més tendre: “Ets la meva vida. T’estimo!”. 

 

 

Ana Soria dedica una tendra felicitació a Enrique Ponce /   Instagram

Una parella molt còmplice i romàntica, sense vergonya a fer públic el que senten l’un per l’altre. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa