Ana Soria, detinguda per la Policia davant d’Enrique Ponce

S'enfronta a una pena de tres a sis mesos de presó, a una multa de 12 a 24 mesos o a fer treballs socials durant 31 a 90 dies

Des del començament de la seva relació, Ana Soria i Enrique Ponce han estat una parella molt discreta. Però aquesta setmana han tingut un problema amb la policia. Segons ha explicat el programa de Telecinco ‘Socialité’, Ana Soria ha estat detinguda. La xicota del torero Enrique Ponce s’enfronta a un delicte contra la seguretat viària després de conduir sense carnet.

Segons han explicat els periodistes del programa, Ana Soria estava conduint mentre que Enrique Ponce anava de copilot. En arribar a una rotonda, van veure un control de trànsit de la policia, es van posar nerviosos i, ràpidament, van intercanviar els seus seients. En ser aturats pels agents, ell va oferir als agents el seu DNI però els policies van sol·licitar el d’ella perquè sabien que era la que estava al volant en el moment de ser aturats.

Els agents va comprovar que Ana Soria no té permís de conduir (i que mai no n’ha tingut) i és detinguda i portada a comissaria. S’enfrontarà a un judici ràpid.

Segons el codi civil, Ana Soria s’enfronta a una pena de tres a sis mesos de presó, a una multa de 12 a 24 mesos o a fer treballs socials durant 31 a 90 dies.

Nou comentari