Ana Rosa Quintana a Pablo Iglesias: “Vostè és un feixista”

"Jo no tinc 26 persones de seguretat", es queixa la presentadora de Telecinco

La periodista Ana Rosa Quintana ha tingut aquest dilluns unes dures paraules contra Pablo Iglesias. El líder de Podemos, en una nova entrevista a La Ser al costat de Angels Barceló, ha atacat als mitjans de comunicació per “blanquejar a VOX i deixar que participin en els debats”. I la presentadora ha començat el seu programa amb un discurs sobre l’actitud d’Iglesias: “Feixista és qui assenyala a qui pensa diferent. Això no és democràtic”, ha dit.

Seguidament, Ana Rosa ha carregat durament contra el líder de Podemos: “Senyor Iglesias, vostè és un feixista, i els altres som comunicadors. Tenim información, expliquem què passa. I aquí hi ha un punt d’inflexió: ens estem queixat de les coses que ens passen i estem assenyalant a persones concretes? Disculpi, que jo no tinc 26 persones de seguretat. Visc a Madrid, en una cosa normal, amb els meus fills, vaig al mercat, al parc, de compres, al centre de salut…”, ha argumentat la presentadora.

Jo no tinc cap mena de seguretat, i vostè m’està assenyalant, i això sí que és feixisme pur“, ha insistit Ana Rosa. A més, ha recordat que “Pablo Iglesias va ser convidat durant tots els dies a aquest programa. No va venir perquè suposo que tindria l’agenda molt ocupada”. Alhora, ha afirmat que “no hi ha feixisme en el nostre país perquè el feixisme hauria d’estar il·legalitzat”.

Nou comentari