El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Morgade fa reflexionar amb el seu vestit més reivindicatiu
  • CA

Ana Morgade és viral des de fa unes hores, gràcies al look reivindicatiu que ha escollit per a la catifa vermella de la Setmana Internacional del Cinema de Valladolid. L’actriu i col·laboradora de Zapeando ha volgut cridar l’atenció i posar el focus en la problemàtica de les dones a l’hora de vestir. Els fotògrafs se sorprenien en veure-la aparèixer amb una funda de vestit a sobre, el que ella justificava poc després en un post a Instagram molt aplaudit: “La meva catifa verda d’avui. Sí, és un funda de vestit. Durant dies vaig patir pensant què dur a la catifa de Seminci perquè sempre em passa el mateix, als showrooms gairebé mai puc posar-me el que m’agrada i he de posar allò que sí que em corda. No tinc un cos de talla standard, per descomptat no sóc model i no m’és gens fàcil trobar un vestit que no em faci sentir terriblement mal feta”.

“He estat molts anys sortint a posar amb roba que no em quedava molt bé, aterrada, pensant que és el meu cos l’equivocat. Però no, era la meva actitud errònia. El meu cos és perfecte pel que sóc i al que em dedico, la comèdia. No puc canviar què es considera un cos acceptable o no i molt menys canviar la meva autoestima d’un dia per un altre i la meva relació més o menys despietada amb el meu cos (que acaba de fer la proesa de fabricar una personeta). Fent voltes al tema de matinada i pensant què dur aquest cos, vaig pensar que em quedava millor la bossa que el vestit… i voilà. Aquí em tenen, senyores. Orgullosa i feliç, amb un vestit que no em queda estret, que no em tiba, que no m’espanta i que representa el que sóc, millor o pitjor, una comedianta. I saben què? És la primera vegada que no em ve de gust posar filtres a la foto”, prossegueix.

Ana Morgade, viral pel look reinvidicatiu que ha escollit per a una catifa vermella / Instagram

El nom de la col·laboradora s’ha fet viral per aquesta curiosa i reivindicativa elecció estilística, la que ha rebut el suport de moltes altres famoses que entenen aquesta problemàtica. Amb això vol intentar fer reflexionar i compartir una denúncia sobre les talles i el món dels vestits de festa que provoquen tants maldecaps a Ana Morgade.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa