El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els veïns d’Ana Guerra, farts: “Volem que marxi d’aquí”
  • CA

Ana Guerra es troba de promoció del seu nou disc, el que espera que la torni a col·locar en la llista dels cantants més escoltats del moment. El seu pas per Operación Triunfo la va situar en el més alt, el que espera poder tornar a viure. Si aquestes últimes setmanes ha estat notícia, però, ha estat per les crítiques que ha rebut dels seus veïns. El setembre del 2020 ella mateixa va compartir l’escrit que li havien deixat els companys d’edifici: “Et demanem que deixis de cantar, tocar el piano i fer tant de soroll a partir de les 00:30 hores. Hi ha gent que matina i que ha de dormir bé”.

Doncs bé, ara un dels veïns ha anat més enllà i ha donat la cara a televisió. En una petita entrevista a Madrid Directo, Yadal comparteix l’infern que viuen allà. Ella practica i assaja des de casa, una situació que els té farts: “No canviaré la meva casa per res, però vull aprofitar per fer una crida. Vull demanar-vos a tots que compreu el nou disc de l’Ana Guerra per dos motius. El primer, perquè és un disc molt bo amb cançons xulíssimes. I el segon, i més important, és que vull que guanyi molts diners i que arribi al número 1 perquè pugui marxar d’aquí i que es compri un xalet on pugui cantar cada dia”.

Una súplica en públic que fa que se sumi a la crida de la resta de veïns de la cantant, que denuncien que toqui el piano i que canti a totes hores sense tenir en compte que pot arribar a molestar molt la resta de gent. Ella no ha reaccionat encara i no ha dit res al respecte, però altres vegades ha rigut molt davant d’aquesta situació encara que ha demanat perdó.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa