El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Guerra, enfrontada amb els veïns i forçada a demanar perdó
  • CA

Ana Guerra ha protagonitzat una gran polèmica aquests últims dies, en fer públic que tota la comunitat de veïns està enemistada amb ella. Molts es queixen que la senten tocar el piano i cantar a ple pulmó més enllà de les dotze de la nit, el que no pensen tolerar per molt famosa que sigui.

L’enuig va donar-los ales per escriure una carta en la qual li demanaven que abandonés el costum de practicar a les nits: “Si us plau, et demanem que deixis de cantar o tocar el piano i fer soroll a partir de les 00:30 h. Hi ha gent que matina i necessita dormir bé”. Algun d’ells hauria assegurat, de fet, que no podien dormir perquè se la sentia cantar de matinada molt sovint, un comportament poc empàtic que denuncien. 

La cantant d’OT ha volgut demanar perdó i ha deixat una nota a l’ascensor en la qual promet que no ho farà més: “Estimats veïns, teniu tota la raó del món i us demano perdó pel soroll ocasionat. Us prometo que sóc bona veïna, encara que a vegades em despisti. Veniu quan vulgueu a fer un cafè o una pella de gofio (unes postres típiques de Canàries)”. 

Ana Guerra demana perdó als veïns Instagram

La canària ha explicat a Instagram que estava assajant tan tard per practicar abans d’un festival en el qual actua en pocs dies, una justificació que no convenç els veïns. La xarxa s’ha omplert de reaccions davant d’aquesta història, amb fans defensant que no ho fa amb mala intenció i d’altres que l’acusen de tenir “molt d’ego creure’s superior”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa