El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’anècdota més vergonyosa d’Ana Guerra amb un agent de policia
  • CA

Ana Guerra ha estat l’última convidada de La Resistencia. La cantant canària, que va fer-se famosa gràcies al seu pas per Operación Triunfo, ha acudit per presentar el seu disc nou. Ara bé, de la conversa s’ha destacat un tema que res no té a veure amb la seva feina… I és que va revelar una anècdota molt curiosa amb un policia. Tot començava amb l’avís que va rebre de tres agents que es van presentar a casa seva en plena matinada: “Van picar a les tres de la matinada i jo em vaig espantar molt perquè no sabia que eren policies encara. Vaig demanar-los la placa amb la porta mig tancada, i igualment tenia un ganivet a l’esquena per si de cas. Van ser tendres i em van dir que venien perquè estava tocant el piano i havien de mesurar els decibels”.

Doncs bé, sembla que es van caure bé, ja que es va llevar l’endemà amb un missatge d’un dels policies: “És una mica lleig que ho digui, però l’endemà em va escriure un d’ells per Instagram. Em va demanar perdó per haver-me despertat i va intentar lligar una mica amb mi”.

Ana Guerra visita El Hormiguero / Movistar +

Han relacionat a la cantant amb molts famosos des que acabés la seva edició del talent. Des de Miguel Ángel Silvestre fins a Dani Rovira, l’artista sempre ha volgut ser molt discreta sobre la seva vida sentimental i no ha fet comentaris al respecte. Aquesta, de fet, és la primera vegada que comenta alguna cosa públicament… i ho ha fet en to de broma. Deixant la seva vida sentimental de banda, la cantant espera que el disc agradi als fans i que aconsegueixi bones vendes.

Tampoc no ha comentat res sobre els rumors que especulen amb una mala relació amb la companya d’edició Aitana, amb qui va triomfar gràcies a l’èxit Lo Malo. Va arribar a ser considerat com el tema feminista de referència del moment, però des de llavors que pràcticament no se les ha tornat a veure juntes. Els més malpensats parlen de mala relació, però elles opten pel silenci.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa