Amaia d’OT, positiu en coronavirus: “Ha estat inesperat”

La cantant ha compartit una fotografia des del llit amb la mascareta posada

Amaia va ser el gran descobriment de l’Operación Triunfo del 2017. La jove, innocent i simpàtica, va captivar el públic i va convertir-se en la guanyadora d’aquella edició. Va representar Espanya a Eurovisió acompanyada de la seva parella de concurs -i sentimental-, l’Alfred García. La relació amb el català es va trencar poc després, però ambdós continuen vivint del món de la música gràcies a l’oportunitat que els va brindar TVE.

Avui la cantant torna a ser notícia, però per un tema que no té a veure amb la seva professió. Desgraciadament, Amaia acaba de confirmar que ha donat positiu en coronavirus. Ho ha confirmat en un tuit que ha preocupat els seus fans, que ràpidament l’han omplert de moltíssims missatges d’ànims: “He donat positiu en Covid. Ha estat inesperat i hauré de passar els pròxims dies a casa”.

 

Ha assegurat que es troba bé, però s’ha mostrat afectada perquè la quarantena li prohibirà fer els concerts que tenia previstos a Sant Sebastià: “Em fa molta pena perquè no podré fer els concerts de Sant Sebastià, que ja s’havien ajornat per un altre positiu… Ho sento molt i espero veure-us molt aviat”. Poc després publicava una fotografia des del llit, estirada i amb la mascareta posada mentre jugava amb la Nintendo Switch: “Capricis de malalta”.

 

Els fans agraeixen, de nou, la transparència que els va fer apostar per ella en primer moment durant el concurs.  

Nou comentari