Amador Mohedano revela per què Rocío Carrasco va trencar la relació amb tota la família materna

El motiu hauria estat la presència d'Ortega Cano en la TV Movie que es va fer sobre Rocío Jurado

Després de moltes especulacions sobre el motiu pel qual Rocío Carrasco no té relació des de fa anys amb tota la seva família materna, Amador Mohedano ha revelat al programa Ya es mediodía de Telecinco la raó d’aquesta ruptura sense retorn amb la filla de Rocío Jurado de la qual, fins a aquest moment, cap dels membres del mediàtic clan havia parlat.

I és que, lluny d’haver-se distanciat pel repartiment de l’herència de la cantant o perquè els seus oncles Amador i Gloria Mohedano, i també José Ortega Cano s’haguessin posicionat amb Antonio David Flores en els últims anys, donant-li suport públicament com a pare, el desencadenant de la ruptura de Rocío amb la seva família hauria estat la presència d’Ortega Cano en la TV Movie que es va fer sobre Rocío Jurado.

Un projecte televisiu que va sorgir l’any 2011 per a homenatjar a Rocío Jurado quan es van complir 5 anys de la seva mort, Como alas al viento. Un telefilm que es va estrenar l’any 2013 a Antena 3 i en el qual Rociito va voler que no aparegués la figura d’Ortega Cano, tot i que el projecte repassava la vida i la trajectòria de l’artista des que era una nena fins als seus últims dies.

Així ho ha revelat Amador en el programa presentat per Sonsoles Ónega, on ha assegurat que la relació amb la seva neboda es va trencar quan ell li va dir que no podia ser que Ortega Cano no estigués en la sèrie sobre la seva mare si havia estat casat amb ella i era part de la seva vida. Un fet que Rocío Carrasco no va perdonar al seu oncle, trencant totalment la relació amb tota la família després d’aquest desacord.

Nou comentari