Amador Mohedano, ingressat d’urgència a l’hospital

El germà de Rocío Jurado ha hagut d'acudir a un centre hospitalari després d'una trucada molt tensa a Telecinco

Amador Mohedano acaba de ser ingressat a l’hospital de Jerez. Se li està realitzant un examen exhaustiu per veure quin és el grau del seu estat de salut. Rosa Benito, la seva exdona, s’ha assabentat en directe en el plató de Ya es mediodía: “El problema ara és el tema Covid, perquè fa que Amador hagi d’estar sol a l’habitació. Li estan fent totes les proves que li han de fer. No sabrem què li passa exactament fins que tinguem els resultats… Però té a veure amb un atac d’ansietat relacionat amb el que està escoltant a televisió. Parlen del passat i ell no es pot defensar”.

La família està molt pendent de la seva evolució, així com també enfadat per com afecta tot el que s’està parlant d’Amador als platós: “Deixem de treure merda que no ens aporta res, deixem l’odi perquè no et porta a res. Donem amor. Hem passat una època dolentíssima amb moltes morts i ara necessitem amor i riures. El problema és que després passa el que passa”, ha esclatat la seva exdona.

Ahir a Sálvame van trucar a Amador en directe i va viure’s un moment molt tens, el que va provocar que ell es mostrés molt alterat. Li van retreure una problemàtica del passat relacionada amb Ortega Cano: “Tu eres coneixedor de la mala vida que li donava Ortega Cano a la teva germana, a Rocío Jurado”. Amador, molt enfadat, advertia a María Patiño que hauria de demostrar aquesta acusació tan greu en un jutjat. Una trucada controvertia que pot haver estat un dels detonants de l’ingrés hospitalari d’Amador.

Amador Mohedano | Telecinco
Amador Mohedano , en directe | Telecinco

Aquestes últimes setmanes s’està parlant molt de la família Mohedano, ja que estan promocionant la segona temporada del documental de Rocío Carrasco. Cal recordar que estarà centrat en analitzar la mala relació entre Rocío i la família materna, en la que s’inclou Amador Mohedano (ja que és el seu tiet). Caldrà esperar per saber els resultats de les primeres proves.

Els teleespectadors del programa del cor donen per fet que les barbaritats que es van dir sobre ell ahir han tingut a veure amb l’atac d’ansietat que ha patit avui.

Comentaris

    Pep 27/08/2021 4:00 pm
    I ?.
    Tano 27/08/2021 6:40 pm
    No teniu més notícies per donar, que aquestes histories de vora el foc i de fantasmes de la òpera?, I que en definitiva tant sols importen a la clase xusma d'aquest país, i sense res al cervell.

Nou comentari