El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Amador Mohedano, enfonsat per l’actitud de Rocío Carrasco: “El que està fent és una putada”
  • CA

La relació d’Amador Mohedado amb la seva neboda Rocío Carrasco està cada vegada més lluny d’arribar a bon port. El germà de Rocío Jurado no perdona les declaracions que va fer la seva neboda en la sèrie documental ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’ ni les que ha fet posteriorment a ‘Sálvame’, on treballa ara, així com tampoc que s’hagi posat en dubte la seva feina com mánager de la cantant. Tot això són fets intolerables per a Amador, qui es mostra devastat i arruïnat amb l’actitud que ha pres la filla de la seva germana, segons publica ‘Chance’.

Rocío Carrasco va repetir en diverses ocasions, en el segon capítol de la seva nova secció televisiva com a defensora de l’audiència, que el seu oncle havia d’esperar a la tardor, estació en la qual veurà la llum la sèrie documental ‘En el nombre de Rocío’ per a descobrir tot el que pensava. Però Amador no ha tingut paciència i ja s’ha avançat carregant contra Rocío Carrasco.

Visiblement molest va assegurar que mai li havia interessat la seva neboda per l’allunyament que sempre ha mantingut amb la família, però creu que el que està fent ara “és una putada. Això és una putada, que jo m’hagi passat 40 anys sent el manager de Rocío Jurado pel món sencer i a ella que no li ha interessat mai la carrera de la seva mare, que ara digui això…”, ha declarat a ‘Chance’.

Enmig d’aquesta desolació, Amador ha trobat forces per a titllar a Rocío Carrasco d’oportunista i de tenir un afany desmesurat per adquirir protagonisme i notorietat: “Ara ha vist l’oportunitat de guanyar uns calerons i de ser l’estrella de Telecinco“.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Luna Barceló a juliol 26, 2021 | 11:03
    Luna Barceló juliol 26, 2021 | 11:03
    Sembla mentida que un home com aquest faci aquestes declaracions en contra de la neboda. Ell va ser el manager de la Jurado però segur que cobrava i bé el mateix que la seva dona feia de perruquera, maquilladora , etc. i també cobrava i que s'ha de tenir en compte és que Rociíto era una criatura que per la professió de la mare i el pare i pels divorcis de ambdós no va tenir potser la infància que hagués volgut qualsevol infant. No tot es paga amb diners. La hereva és la filla i aquí els germans de la Jurado gràcies haurien de donar de que els deixes qualque cosa. Per altra banda aquesta noia potser la va cagar amb el pocavergonya del marit, que prou mal li ha fet no consentint fer una separació educada i adulta. Prendre els fills a una mare utilitzant-los per fer-li mal és de mesquí i canalla. Això no és de ser un home cabal si no un pocavergonya i un aprofitat. A sobre va plorant pels cantons i no pega brot, viu de les dones i si la que té actualment se'n adones veuria que ella també és una utilitzada per aquest vago d'home que la abduït. Per altra banda els temes familiars s'haurien de fer dins cada casa i no públics per molt famosos que siguin.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa