El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Alonso Caparrós treu a la llum la mala relació que té amb el fill: “Impotència, desesperació i ràbia”
  • CA

Kiko Matamoros no es talla a l’hora de parlar de la mala relació que manté amb la seva filla petita. Ella no el vol veure ni en pintura, un episodi amb el qual el seu company de programa Alonso Caparrós sembla que se sent identificat. Per primer cop el col·laborador ha reconegut que està vivint una situació similar amb el seu fill Andrés.

“Sents una impotència enorme… Les coses entre el meu fill i jo tampoc no van gaire bé. De sobte veus que no tens cap mena de feedback tampoc. El meu fill és jove i moltes vegades provoca que em surtin sentiments d’impotència, desesperació, ràbia, enuig…”, explica.

El jove mai no ha aparegut a la premsa, un noi anònim que estaria molt enfadat amb el pare: “Jo sento molta tristesa perquè reconec que tinc molta part de culpa. Necessito parlar amb ell i tractar el que està passant en el nostre nucli familiar…”.

Alonso Caparrós se sincera sobre el seu drama familiar a Sálvame / Telecinco

Els companys l’han interrogat sobre els motius del seu distanciament, però de moment Alonso Caparrós no ha volgut donar més detalls: “Només volia donar ànims a Kiko i dir que l’entenc perquè el meu fill també està enfadat amb mi. Però, si us plau, no vull parlar del tema. Vull intentar solucionar-ho en privat“. Massa tard, els col·laboradors del programa ja es freguen les mans amb el tema.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa