El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Relat punyent d’Alonso Caparrós: explica què va arribar a fer per superar la depressió
  • CA

L’entrevista d’Ágatha Ruiz de la Prada al Deluxe d’aquest diumenge ha aportat anècdotes molt sinceres sobre alguns dels moments més complicats de la seva vida, com la depressió que va patir la seva mare. En parlar sobre el tema, un dels col·laboradors va aprofitar per compartir la seva experiència. Parlem d’Alonso Caparrós, que ha tornat a sincerar-se en directe.

“Jo també vaig patir una depressió i vaig arribar a rebre teràpia d’electroxoc. Era molt dur… Un tractament en el qual intenten fer reset en el teu cervell mitjançant corrent elèctric. M’ho feien amb anestèsia general i sí, és duríssim. De fet, recordo que em posaven alguna cosa a la boca perquè no et trenquessis els músculs. Després d’aquelles sessions em quedava uns dies fatal, com si m’hagués passat un tren per sobre”, explica.

El pitjor de tot plegat és que considera que aquest fortíssim tractament no va servir de res: “Mai no em va fer efecte, el que fa que m’enfadi moltíssim”. Un testimoni valent i esquinçador que va deixar amb la boca oberta a la convidada i als seus companys.

Alonso Caparrós se sincera en directe sobre la seva depressió / Telecinco

No és el primer cop que el presentador parla de la seva pitjor època. Les drogues i els excessos van passar-li factura: “Van ser temps horribles i foscos en els quals la meva addicció em guanyava. Em vaig fer mal a mi mateix, però també a altres persones a les quals m’agradaria demanar perdó”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa