El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Alfred d’OT, confinat: “He compost una cançó i em dutxo 3 o 4 cops al dia”
  • CA

Alfred García ha estat un dels convidats del programa de ‘Lo de Évole‘, que també ha comptat amb la presència del papa Francesc. L’exconcursant d’OT ha realitzat un Skype amb el presentador, que s’ha interessat per com està passant el confinament. El cantant s’ha sumat a la iniciativa de concerts des de casa, encara que fa pocs mesos va anunciar que es prendria uns mesos de descans per recuperar forces.

“Ja vaig dir que aquest any no volia treure música per una qüestió personal i no m’està afectant en quant una professió, però sí que a molts companys els hi està fent costa amunt”. De moment ocupa les hores intentant compondre cançons noves: “He compost una cançó d’una mica això però donant un toc més romàtic. La cançó té el nom d’una pel·lícula de fa uns quants anys, “Sol a casa”. M’estic tornant com el protagonista aquí a dins de casa, fent entremaliadures”. 

“Jo visc millor en llibertat, necessito estar al carrer per veure què passa. A casa poc et pots inspirar, encara que una situació així dona per diverses pel·lícules i diversos discos”. 

Un confinament que reconeix que l’està tornant una mica boig: “La veritat és que em dutxo unes tres o quatre vegades al dia…”.  Una petita entrevista que ha fet molta gràcia als seus seguidors. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa