Alfred García: “Vaig estar vivint al mig del bosc després d’OT”

Alfred García ha presentat el seu nou disc, un projecte que arriba després d’una aturada musical que va preocupar els fans que va aconseguir a Operación Triunfo. L’assetjament mediàtic que va patir el català va ser molt potent, fins al punt que va necessitar marxar i abandonar la primera línia. Ara ha confessat que va arribar a traslladar-se a una casa al mig del bosc: “Hom passa èpoques en les que vols ficar-te en tu mateix i no saber res de tota la resta. Vaig viure una experiència molt intensa a OT i a vegades acabes saturat de tanta intensitat. He estat allunyat de tot això durant dos anys i això significa experimentar amb la meva marca i tota la meva carrera. Arriba un moment, com dic, que la fama és una roda de hàmster i algun dia has de baixar i dir fins aquí”, ha explicat en una entrevista al programa de ràdio Vodafone Yu.

I en una entrevista a l’Ara dona més detalls sobre aquest període de pausa que va iniciar a finals del 2019: “Vaig ser un visionari, perquè vaig aturar-me poc abans que ho fes tothom amb la pandèmia. Vaig deixar-ho tot, però estic casat amb la música i d’ella no em puc divorciar perquè estic enamorat. En aquella època vaig poder fer coses normals. He pogut fer aquest camí sense que ningú no m’atabalés i he fet el que m’ha donat la gana. Gràcies a això he pogut fer un disc del que estic molt orgullós, encara que també és cert que en aquesta pausa algú podria haver pensat que ja no li interessava perquè no estava fent res”.

Alfred Garcia presenta el nou disc / Instagram

Un cantant jove a qui li va canviar la vida radicalment gràcies a la fama que va envoltar-lo després d’OT i Eurovisió. El cantant del Prat torna a primera línia mediàtica i encadena una entrevista rere una altra per promocionar un treball que espera que el torni a apropar als seus fans, que espera que no s’hagin sentit abandonats en aquesta aturada.

Nou comentari