El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Alexia Rivas preocupa amb una foto des de l’hospital
  • CA

Alexia Rivas ha preocupat els seus seguidors en publicar una fotografia des de l’hospital. L’exreportera de televisió tornava d’Hondures fa unes setmanes, després d’un parell de mesos concursant a Supervivientes. El seu estat de salut preocupava als teleespectadors llavors, de fet, en veure-la extremadament prima i sense forces. Té això a veure amb la seva visita al centre mèdic d’aquest dimecres? Ella no ho deixa clar: “Feia mesos i mesos que no havia d’anar a urgències”.

Davant d’aquest anunci, molts dels fans començaven a enviar-li molts missatges plens de preocupació. L’allau era tal que la jove es veia forçada a comentar com es trobava poc després: “M’esteu preguntant si estic bé i no vull que ningú no es preocupi. He de reposar avui, però espero estar bé demà”.

Alexia Rivas preocupa des de l’hospital, però intenta treure’n ferro / Instagram

No ha donat més detalls sobre els motius de la seva visita a urgències i tampoc no ha tornat a publicar res més des de llavors. La inquietud segueix, així com la curiositat. Els seus seguidors hauran d’esperar per saber què li ha passat i quin és el seu estat de salut ara.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa