El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Álex Lequio segueix ingressat: “Obregón dorm a l’hospital per estar amb ell”
  • CA

Ana Obregón i Álex Lequio continuen en la primera línia informativa, ja que són molts els mitjans interessats en la recuperació del jove. Fa un parell de mesos va ingressar en un hospital de Barcelona, en el qual continua el tractament contra el càncer. Això va implicar un trasllat també de la seva mare, que va llogar un apartament a prop del centre. Va decidir suspendre l’obra de teatre que tenia signada per mantenir-se al costat del seu fill durant aquesta nova fase del tractament.

No s’ha separat del seu costat en cap moment, el que la revista ‘Lecturas‘ confirma amb una nova informació. En la portada d’aquesta setmana asseguren que Ana Obregón estaria dormint a l’habitació de l’hospital amb el fill cada nit: “Des de fa gairebé dues setmanes, Ana dorm cada nit amb el seu fill i pràcticament no se separa d’ell. Només deixa l’hospital per refrescar-se durant dues o tres hores, com a molt, a l’apartament que ha llogat”.

Ana Obregón i Álex Lequio / Europa Press

Va deixar-ho tot per mudar-se a Nova York i estar al costat del fill durant el tractament oncològic que va rebre. Després va fer el mateix en un centre de Madrid, i ara a Barcelona. El pare d’Álex, el compte Lequio, també està fent l’impossible per visitar el fill el màxim possible: “Entre els dos cobreixen les 24 hores del dia i Álex no està mai sol”. Una situació complicada que esperen que vagi millorant a poc a poc. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa