El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Entrevista emotiva i colpidora de la mare d’Àlex Casademunt, que revela com ho està vivint la neta
  • CA

La mort d’Àlex Casademunt ha colpit la família, els companys d’Operación Triunfo i també la legió de fans que havia congregat gràcies a la seva carrera. El jove català va patir un accident de trànsit el mes passat, un xoc que podria haver estat mortal en conseqüència a una velocitat excessiva. La seva mare ha parlat en un programa de televisió per primer cop des de l’accident i s’ha mostrat molt dolguda: “Estic trencada, no tinc paraules. Em sento molt enfadada per la manera tan ximple que va tenir el meu fill de perdre la vida”.

La Rosa ha volgut agrair el suport que ha rebut aquests dies per part dels companys d’OT dels seus fills: “Al meu nen l’estimaven un munt i el meu nen els estimava a tots sense excepció. Tots els companys han estat de deu no, de dotze”.

Molts han empatitzat amb la família, que ha hagut d’acomiadar l’Àlex quan només tenia 39 anys. El cantant tenia una nena de tres anys, la Bruna, a qui han portat al psicòleg perquè pugui afrontar la pèrdua del pare: “La seva mare l’està portant a teràpia perquè ho afronti de la millor manera. La Bruna és molt llesta i ho està assumint bé. Li ensenyarem vídeos del pare i li direm que l’estimava molt. Ell era únic i ella ho sabrà. Aquests dies, sempre que venia a casa em preguntava per ell. Però avui ha vingut i no ha preguntat per l’Àlex, és el primer cop que no ho fa. Quan hem sortit al carrer ha vist una estrella i m’ha dit que allà estava el seu pare. Automàticament ha començat a cantar una cançó que sempre cantava amb ell”, ha relatat la mare completament trencada.

Una situació molt dura que els ha trencat a tots i amb la que esperen poder aprendre a viure a poc a poc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa