El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Entrevista colpidora del germà d’Àlex Casademunt: “El dolor no disminueix, no estàvem preparats”
  • CA

Un mes i mig després de la mort d’Àlex Casademunt, el seu germà ha concedit una entrevista a televisió per parlar de les primeres setmanes sense ell. Fa només un parell de dies, la família autoritzava la publicació de la cançó pòstuma del concursant català d’OT, un tema que havia gravat, precisament, amb el seu germà Joan.

Àlex Casademunt, en un photocall de Cuatro / Europa Press

El jove ha reaparegut a Viva la vida i ha explicat com estan vivint el dol: “El dolor no disminueix, trobes molt a faltar veure’l. Pots dir que ara és al cel i que és una estrella que cuidarà de nosaltres, però trobes a faltar el contacte amb el teu germà, el teu fill, el teu amic… És molt complicat, és una estafa de la vida. Un ésser tan especial com era Àlex, que era tan jove… Tenia moltes coses a fer i una nena molt petita. Estem tots molt tristos. L’amor que ens tenia era tan gran que el manifestarà en el nostre dia a dia en l’alegria dels nostres fills, en cada bona notícia”, reconeixia Joan Casademunt visiblement emocionat.

“En un principi no volíem que es publiqués l’última cançó d’Àlex. No estàvem preparats, però vam reflexionar i ens vam adonar que era injust perquè no tenia sentit guardar-la. Havíem de tirar endavant i ser forts. Tenim cançons precioses que han de sortir a la llum perquè ell ho hauria volgut així”, explica.

Joan Casademunt, entrevistat a Viva la vida / Telecinco

El tema Otra oportunidad ha generat moltíssima repercussió. Es tracta d’una cançó d’amor i un al·legat, alhora, a equivocar-se i ser perdonat: “Ens encantava a tots dos. Que ara no sigui aquí és encara més dur… És un tema de desamor, però si l’escoltes ara, sona a comiat“.

El pròxim 24 de juliol celebraran un concert en homenatge a Àlex Casademunt: “Era una persona sense maldat, molt bon amic dels seus amics, molt bon germà i molt bon fill. El seu somriure ho diu tot. No diré noms, però en aquest concert participaran molts artistes”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa