El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’ex d’Àlex Casademunt li dedica l’homenatge més maco i emotiu
  • CA

La mort sobtada d’Àlex Casademunt va afectar molt els seus companys de professió. El cantant català moria en un accident de trànsit amb només 39 anys, una pèrdua que trencava la seva família i també els amics més propers. Tots van omplir la xarxa de missatges de condol i van mostrar-se devastats en el funeral. Una de les més afectades va ser Merche, la cantant amb qui va mantenir una relació sentimental a principis de la dècada del 2000. Van trencar el 2007, però seguien mantenint una relació molt propera plena d’estima.

Aquest cap de setmana, l’artista ha acudit a Viva la vida per promocionar una cançó nova que ha dedicat, precisament a l’Àlex. Aquest homenatge arriba nou mesos després de la mort del català, a qui ella encara té molt present: “Era una persona molt especial, d’aquestes que entren per la porta i ho il·luminen tot. Tenia moltes ganes de viure i molt de talent. L’Àlex era un autèntic espectacle com artista i com a persona. Ell moltes vegades em deia que si estava a casa, venia cap allà. Sempre acabava revolucionant-ho tot amb alegria i aire fresc”.

Merche recorda l’Àlex Casademunt en un missatge molt emotiu / Instagram

També n’ha parlat a El Español: “A vegades no t’expliques per què passen certes coses, no? Déu, energia, univers… Hi ha alguna cosa allà que em transmet esperança i pau. Estic convençudíssima que Àlex segueix revolucionant-ho tot allà on sigui i segur que està més feliç del que ja ho era aquí, que és molt dir. Per desgràcia ens va deixar molt aviat, però va tenir una vida molt intensa i va gaudir al 100% de tots els seus dies. Això és el que ens tranquil·litza a aquells que l’estimàvem, que va viure els seus anys al màxim d’intensitat, que era ell i ens feia feliç a tots els que l’estimem”. Una cantant emocionada que recorda la seva exparella i amic de manera sovint.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa