La família revela els motius de la cancel·lació de l’homenatge a l’Àlex Casademunt

Els organitzadors han hagut de posposar l'actuació, una decisió que justifiquen en un comunicat

La mort d’Àlex Casademunt el passat 2 de març va colpir la família, els amics i tots els companys d’Operación Triunfo. Per tal d’homenatjar-lo han organitzat un concert en el qual volen recordar i aplaudir el cantant, que va perdre la vida en un accident de trànsit. El cartell i les actuacions estaven preparades per al 24 de juliol, però la família ha decidit posposar-ho davant de l’increment de casos de coronavirus.

Ha estat el germà d’Alex l’encarregat de donar la notícia: “Amb el propòsit que el concert en homenatge a l’Àlex sigui un dia especial en el qual tots els assistents i artistes puguem gaudir de les millors condicions possibles, des de l’organització de l’esdeveniment en coordinació amb la família de l’artista hem decidit posposar l’esdeveniment al 24 de setembre del 2021 en el WiZink Center Madrid, data en la que esperem que les mesures sanitàries es vagin relaxant, així com el ritme de contagis dels últims dies”.

“Sentim les molèsties que aquest canvi de data pugui ocasionar-vos, però creiem que és la millor decisió que podem prendre en aquests moments en valorar totes les opcions possibles, per la qual cosa us demanem comprensió”.

Un canvi de data que els assistents entenen i que farà que els exconcursants d’OT hagin de reorganitzar-se l’agenda. D’aquesta manera és possible que algunes de les absències destacades (com David Bisbal o Rosa López) puguin estar presents. De moment, però, no hi ha llista de confirmats.

Nou comentari