El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Homenatge a Àlex Casademunt: “Vaig poder menjar gràcies a ell”
  • CA

Àlex Casademunt va morir en un accident de trànsit el passat mes de març, una pèrdua sobtada amb 39 anys que va colpir tot el món de la música. L’exparticipant d’Operación Triunfo era molt estimat en la professió, el que va evidenciar-se en un funeral que va omplir-se de cares conegudes. Ha passat gairebé un any, però la família continua devastada. Aquest dilluns, la mare ha entrat en directe a Sálvame per explicar com han viscut les primeres festes nadalenques sense ell: “Ha estat el pitjor Nadal de la nostra vida. És molt dur reviure l’accident… Ja no tenim llàgrimes, només un buit immens. Ja no sona la guitarra ni el piano, el trobem molt a faltar. L’Àlex era molt gran”.

Els col·laboradors del programa no podien evitar emocionar-se amb el testimoni de la mare del català, el que donava ales a un d’ells per revelar una anècdota que honra el cantant. Alonso Caparrós reconeixia que va rebre l’ajuda d’Àlex Casademunt fa uns anys: “Jo estava a Màlaga sense res, ni feina ni diners… Només tenia un petit espectacle que havia muntat en un bar. El teu fill, l’Àlex, va ser l’únic que es va apropar a mi per ajudar-me. Gràcies a ell vaig poder menjar. Aquell mes vaig poder fer-ho”.

Alonso Caparrós emociona la mare d'Àlex Casademunt - Telecinco
Alonso Caparrós emociona la mare d’Àlex Casademunt / Telecinco

En el programa també va intervenir Javián, amic de Casademunt des d’OT, per comentar com avança l’homenatge que li volien fer: “Estem preparant una cosa menys gran, més íntim i personal. Només cal que vinguin els més propers a ell. Hi havia presentadors, cantants, actors… La llista es va anar fent molt gran i després era molt difícil de gestionar. Al final l’única cosa que volem és recordar-lo”. La mare de l’Àlex li ha donat la raó i ha aplaudit que vulguin homenatjar-lo i que no s’oblidin d’ell encara que passi el temps.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa