El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Alejandro Albalá, contra Isabel Pantoja: “Actua amb maldat”
  • CA

Alejandro Albalá acaba de tornar de ‘Supervivientes 2021’. L’ex d’Isa Pantoja va ser expulsat del concurs a les portes de la final i el seu pas per Hondures no ha passat desapercebut. Tot i que el jove ha intentat mantenir-se al marge de les polèmiques que han sacsejat al clan Pantoja, no s’ha resistit i ha donat una entrevista a la revista ‘Lecturas‘ on deixa clara la seva posició en el conflicte entre Kiko Rivera i Isabel Pantoja.

A més, Alejandro també ha parlat de tots els moments que va viure a Cantora quan mantenia una relació sentimental amb Isa Pantoja i el seu relat no ha deixat en molt bon lloc a la cantant. “Les sogres que he tingut són fortes. Ara ho recordo i ric molt, però va ser difícil. Les dues tenen alguna cosa en comú. Tant Isabel Pantoja com Maite Galdeano, cadascuna en el seu estil, tenen aquest rotllo d’estrella. La diva sevillana i la de Pamplona”, afirma en l’entrevista.

“El primer dia que vaig anar a Pamplona vaig riure moltíssim quan vaig conèixer a Maite, però quan ja la coneixes més, et cansa. Isabel Pantoja és una dona que es creu per sobre del bé i del mal i tot el que diu ella és el que ha de ser. Si li portes la contrària, es molesta”, ha confessat Alejandro Albalá.

A més, Albalá també parla del conflicte entre Kiko Rivera i la seva mare, Isabel: “No entenc la seva actitud amb Kiko Rivera. Ella actua amb maldat, a un fill no li pots fer això. L’herència que li va deixar el seu pare li pertany a ell. El va fer signar sabent que no llegiria res. Mira tota la gent que ha parlat malament d’aquesta dona i, al final, el que pitjor ha parlat d’ella és el seu propi fill”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa