El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Albert Rivera i Malú presenten la seva filla: “El part va ser molt llarg”
  • CA

Malú ha rebut l’alta 48 hores després del naixement de la seva primera filla. Albert Rivera i la cantant han posat amb la nena davant de l’hospital, on els esperava el cotxe. La parella no ha ensenyat la cara de la nena, que anava tapada amb una manta de color blanc. Han sortit acompanyats del doctor que la va assistir durant el part, el que asseguren que va ser llarg: “Estem molt cansats, va ser un part molt llarg i Albert va estar amb mi”. 

També han explicat que la nena, a qui han anomenat Lucía, ha pesat 2,8 kg. Un moment breu davant la premsa, però molt esperat. Contents i vestits amb roba casual i còmode, han assegurat que aquestes primeres hores amb la petita estan sent “molt maques”. Afirmen que estan “molt bé” i que tenen ganes d’arribar a casa amb ella: “Li hem dit Lucía perquè no podria ser un altre”, comentava Malú fent referència a la importància del nom en la saga familiar del seu pare i tiet (Pepe i Paco de Lucía). 

Malú i Albert Rivera abandonen l’hospital amb la filla / Europa Press

Europa Press

L’exlíder de Ciutadans ha afegit, a més a més, que la seva filla Daniela -nascuda d’una relació anterior- està “encantada” amb el naixement de la seva germana. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa