El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Alaska sorprèn en posicionar-se a favor de les teories conspiranoiques
  • CA

L’entrevista d’Alaska a La Resistencia no ha deixat indiferent a ningú. La cantant estava promocionant la nova obra de teatre quan sortia el tema de la Covid-19. David Broncano va voler saber la seva opinió sobre les teories conspiranoiques, tot posant èmfasi en els vídeos que va publicar el seu amic Miguel Bosé aquest estiu. Recordem que l’artista va generar moltíssima polèmica en difondre que la versió oficial del govern era mentida i que la vacuna era perillosa perquè volien controlar la gent amb ella. 

En un principi, Alaska es mostrava educada i intentava canviar de tema, però finalment deixava caure que no el criticaria perquè no li sembla malament: “Jo estic molt a favor de les teories conspiranoiques així que no m’estiris de llengua”. L’advertència no feia més que motivar el presentador a interrogar-la sobre aquest tema, però. La cantant, enfadada, demanava que no fessin broma amb el tema: “Dius que és un boig? Doncs depèn, no creus? No és un boig i no diu bogeries”.

La defensa d’Alaska va deixar completament descol·locat a Broncano, que insistia i insistia perquè no es creia que Alaska estigués defensant les “bogeries” de Miguel Bosé. Ella, però, es mostrava convençuda: “Jo comparteixo moltes de les teories de la conspiració, encara que això no vol dir que comparteixi totes. Però sí que és cert que m’interessen molt els punts de vista dissidents”. 

 

A més a més, Alaska va criticar que David Broncano i molts altres critiquin algú per manifestar la seva opinió: “Encara no hem entès que en el segle XXI cadascú pot fer i dir el que vulgui. I no el defenso perquè sigui amiga seva. Simplement em sembla que entenc que des del punt de vista formal hi ha uns discursos oficials, però si jo hagués estat en el discurs oficial… doncs no hauria estat el que sóc”. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa