El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Aitana d’OT reconeix que té “una fortuna” al banc i en dona detalls
  • CA

Aitana Ocaña ha tornat a ser entrevistada a El Hormiguero, una visita al plató d’Antena 3 que ha aprofitat al màxim. Ha deixat anar un munt de titulars potents sobre la seva vida personal, el que Pablo Motos ha agraït de valent. Ara bé, tot ha estat gràcies a la seva insistència… el que a ella no li ha fet molta gràcia i així li ha fet saber: “Pablo, ja n’hi ha prou! M’estàs deixant malament”. Retrets a part, el que és cert és que la catalana ha delectat els fans amb anècdotes curioses sobre la seva vida. La revista Forbes l’ha escollit com a protagonista de la pròxima portada, el que demostra que la seva fortuna ha arribat a ser considerable. El pas per Operación Triunfo l’ha fet d’or i ella ho ha confirmat: “El meu pare no es creia la informació que donaven sobre els diners que guanyo i em va trucar per veure si era veritat. La veritat és que per tenir 22 anys sí que m’estic forrant. No surto a la llista Forbes, per això, vull que quedi clar. Estic guanyant diners amb una cosa que m’agrada, encara que també et dic que podria ser feliç sense guanyar-ne tants”.

I de parlar dels seus diners, a treure a la llum per primer cop que té una fòbia que complica la seva vida d’artista. La fama l’obliga a viatjar per tota Espanya, uns viatges en els que no ho passa gaire bé: “He de confessar que he fet tota la gira per Espanya en furgoneta perquè em fa por viatjar en avió. Si no em quedo un altre remei, doncs l’agafo, però si puc anar en cotxe o en tren ho prefereixo. Quan tinc un vol programat estic malalta durant tota la setmana d’abans. No m’agrada volar i quan he de fer-ho sempre saludo a l’hostessa i li pregunto si hi haurà turbulències, perquè en aquest cas he de marxar. A més a més, a telèfon tinc el telèfon d’un pilot i sempre el truco per preguntar-li informació sobre el vol per quedar-me una mica més tranquil·la”. No ha volgut provocar la histèria entre els fans i ha deixat clar que sap que volar en avió és un dels mètodes de transport més segurs.

Aitana, entrevistada a El Hormiguero / Antena 3

L’Aitana s’ha mostrat encantadora com sempre, una simpatia natural que encanta a Pablo Motos. Ella també li té molta estima, el que ha deixat caure en un parell d’ocasions: “Només et diré que abans de ser famosa ja m’imaginava concedint entrevistes. Quan era a la dutxa, m’imaginava en el teu plató i m’inventava l’entrevista per anar fent veure que t’explicava coses”. Un somni que, sorprenentment, ha pogut fer realitat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Noensaturaran a maig 02, 2022 | 17:09
    Noensaturaran maig 02, 2022 | 17:09
    dons que be

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa