El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Resposta contundent d’Aitana després d’un atac masclista
  • CA

Aitana Ocaña no calla el que pensa, el que encanta als fans que la segueixen des del seu pas per Operación Triunfo. La catalana té moltíssim èxit i, de la mateixa manera, molts detractors que la deixen verda per qualsevol motiu. Aquesta és la pitjor cara de la fama, la que ella també pateix especialment ara que està encadenant una cançó exitosa rere una altra. Avui el seu nom s’ha convertit en tendència a Twitter per les paraules que ha dedicat, precisament, a un detractor. Un usuari lamentava que Aitan estigui publicant moltes col·laboracions amb pocs dies de marge: “Parlem de la necessitat imperiosa i irreversible que Aitana deixi de fer un featuring a la setmana”. Fa referència a l’últim llançament de l’artista, que ha fet una cançó amb Coldplay i Cali y El Dani només quinze dies després d’estrenar-se la que canta amb Pablo Alborán.

I dit i fet, ja que Aitana ha volgut parlar sobre el tema… en un tuit de denúncia a aquest atac que ella considera masclista: “Quan els cantants de reggaeton homes treuen featuring cada setmana, cosa que admiro i respecto, no us veig dient res”. Aquesta reacció generava milers de comentaris, per la qual cosa decidia explicar-se en un tuit posterior: “Només m’agradaria dir una cosa, si us plau. No divulguem informació errònia. Treure set cançons en un any de les quals quatre són col·laboracions, avui dia i dins del gènere que canto, no són moltes cançons”.

Molts seguidors van voler donar suport a Aitana, que simplement intentava defensar-se. Un d’ells demanava que la deixessin en pau i ella li agraïa: “No és la fi del món que Aitana tregui una col·laboració que no agradi, que té dret a ser mediocre també (I no crec que ho sigui). Però té dret a ser-ho si vol. Deixem els artistes en pau una estoneta, de debò. Exigim-los a ells el mateix”.

Una controvèrsia que col·loca la cantant catalana enmig de la diana mediàtica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa