El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Aída Nízar revela els sous milionaris que cobrava a Telecinco
  • CA

Aída Nízar va convertir-se en un dels personatges televisius més controvertits arran de la seva participació en el Gran Hermano de 2003. Polèmica, malparlada, desvergonyida, egocèntrica… Tota una bomba de rellotgeria que es barallava amb tothom de males maneres, el que encantava als teleespectadors de Telecinco. El 2017 va reincorporar-se al canal per participar en la versió VIP del reality, però no l’hem tornat a veure des de llavors. S’ha dit que l’havien vetat, però ella ho ha negat en una publicació a Instagram que ha aprofitat per carregar contra els sous que paguen actualment: “No estic vetada a Telecinco, simplement treballo per diners i ara mateix el que paguen a Mediaset és irrisori. Només ho accepta aquesta banda de peleles que treballen pràcticament sense cobrar per deixar-se veure i poder dir que treballen a televisió. Jo entenc que treballar és sinònim de guanyar diners per poder viure com hom mereix. Si ells tenen la fortuna com a empresa de trobar gent que accepta 150 € per programa, doncs olé com a empresa”.

D’aquesta manera, Aída Nízar revela què és el que cobra un col·laborador per participar en un dels programes de la cadena. Un sou que, segons ella, fa uns anys era molt més elevat: “Abans cobràvem uns 15.000 € per intervenció. A això se li havia de sumar les dietes, el transport, el xòfer, els brillants maquilladors i perruquers, els estilistes i el vestuari… tot el que comporta ser una estrella que contribueix a l’èxit de les cadenes que cobraven milions i milions amb les nostres aparicions”.

Aída Nizar, en una de les últimes intervencions a Telecinco / Europa Press

El sou era exagerat, sí, però ella ho defensa: “Treballem per fer milionàries a les cadenes i per fer-nos milionaris a nosaltres. Ni més ni menys. A mi m’han pagat moltíssims diners, exactament els que em mereixia. Però ara això no passa per aquesta banda de culicagats ja no ho valen perquè no aconsegueixen l’audiència que nosaltres sempre aconseguíem”. Unes declaracions cridaneres que revelen com han canviat els sous segons el testimoni d’una antiga estrella de la cadena que actualment treballa a la televisió italiana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa