El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Denúncia d’Ágatha Ruiz de la Prada: “Aquest imbècil m’ha insultat i ridiculitzat en directe”
  • CA

El cinquè programa d’El Desafío d’Antena 3 promet moments impactants i una discussió que està fent parlar molt. Aquesta nit s’emetrà una gala plena de polèmica, en la qual Ágatha Ruiz de la Prada hauria rebut una crítica per part del jurat que gairebé deriva en la seva renúncia. Així ho avança en una entrevista a El Confidencial, en la qual carrega sense pietat contra Juan del Val. L’escriptor i col·laborador d’El Hormiguero forma part del jurat del concurs, posició des de la qual hauria humiliat la dissenyadora després de la prova que havia de superar, fer una coreografia d’una cançó de La La Land.

“Juan es va envalentir en la meva valoració i va perdre els papers… Em va deixar anar i em va etzibar una clatellada que no vegis. Crec que va ser per la presència de la seva companya Pilar Rubio. El que em va dir? Que el que havia fet havia estat una p… merda i que era un número infantil. Que sí que estàvem a televisió, però que no era necessari arribar a aquell punt. Va ser molt ximple i va estar malament, tothom es va quedar amb la boca oberta”, relata la dissenyadora.

Ágatha reconeix que es va enfadar: “Va tenir una hora i mitja per demanar-me perdó, però no ho va fer perquè és molt orgullós. Quan vam acabar de gravar va venir el director i em va demanar perdó mil cops. Vaig decidir que marxaria del programa perquè ja n’hi havia tingut prou, però em vaig espantar pel contracte que havia signat. Vaig trucar la meva advocada per saber les condicions, però em van acabar convencent per quedar-me. Encara estic esperant que aquest imbècil em demani perdó. No tenen dret a putejar-te, insultar-te i ridiculitzar-te”.

El mitjà ha volgut saber l’opinió de Juan del Val, qui mostra una versió completament oposada: “És una polèmica unidireccional i fantasiosa. El problema el té ella amb mi i tot el que va passar, no va passar. Que la gent vegi el programa i després que pensin el que vulgui. Se m’escapa que Ágatha estigui tan ofesa. No he insultat a ningú en la meva vida. De la meva boca no ha sortit cap insult cap a ella. I si ella em vol insultar, doncs em sembla bé, però jo no ho faré perquè crec que tothom mereix respecte”.

Les imatges del programa d’aquesta nit demostraran qui té raó.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: mala peça a febrer 12, 2021 | 12:27
    mala peça febrer 12, 2021 | 12:27
    ai pobreta, la agata ruiz de la paba, l'han insultat, ai pobreta ... dues pedres

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa