El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La presentadora Adriana Abenia, agredida i robada en un hospital: “Miserable”
  • CA

Adriana Abenia ha aprofitat l’aparador que li concedeix Instagram per denunciar públicament que ha patit un robatori a dins d’un hospital. El matí d’aquest divendres ha estat fatídic per a la presentadora, que acudia al centre per fer-se una analítica de sang i en marxa amb una empenta i sense mòbil.

La de Saragossa explica que just després de treure el número de la màquina, un desconegut l’empenyia de males maneres i li robava l’iPhone: “No només no he pogut fer-me l’analítica, sinó que quan he posat la mà a la butxaca he vist que ja no tenia el mòbil. Ara està apagat i he hagut de fer el duplicat de la SIM”.

La presentadora denuncia el robatori d’un mòbil / Instagram

“Em vull morir… El pitjor de tot és que des de l’hospital no han fet absolutament res. Ni s’han preocupat de mirar qui havia estat ni he pogut veure les càmeres ni res de res”, relata indignada. “I d’allà, directa a posar la denúncia. Dues hores m’he hagut d’estar sota la pluja al carrer mentre feia cua per entrar a comissaria. Ens hem acostumat a què ens robin i ja no passa res?”.

La presentadora no ha dubtat en assenyalar la poca ajuda de l’hospital: “Quina tristesa i no pel mòbil, sinó pel camí de m… que estem agafant com a societat. Gràcies per la nul·la ajuda“.

Adriana Abenia denuncia el tracte rebut a l’hospital / Instagram

Molt molesta, ha lamentat que la societat empitjori dia a dia: “Al que m’ha robat el mòbil no li desitjo res dolent perquè bastant té amb ser així de miserable. Espero que en algun moment es faci justícia”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa