El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Adriana Abenia: “Pateixo una malaltia que em provoca migranyes, problemes estomacals i de visió”
  • CA

La presentadora Adriana Abenia té una llarga trajectòria darrere. Col·laboradora de Caiga quién caiga, però amb més repercussió gràcies a les seves divertides cròniques a Sálvame. Actualment és tertuliana a Espejo Público, una feina que compagina amb intentar ser influencer a Instagram. La carismàtica saragossana ha estat notícia recentment per la seva salut, i és que ha hagut de ser operada del pit en trobar-li un petit bony.

Aquesta no és l’únic ensurt mèdic que ha patit en els últims anys, però. En una de les últimes entrevistes que ha concedit, parlava dels problemes de salut que havia arrossegat per culpa de la seva celiaquia: “Sóc celíaca, però m’ho van diagnosticar molt tard. Precisament va ser quan tornava d’un viatge a París en el qual em vaig menjar un munt de croissants. Només diré que per a un celíac la vida és molt més maca sense gluten, com un dia sense núvols. Abans no era jo”.

Que li diagnostiquessin tard va provocar-li problemes greus: “Vaig passar un mes i mig amb visió doble i migranyes amb aura“. Aquest tipus de maldecap intens es caracteritza per incorporar uns símptomes que afecten la vista, al llenguatge i al tacte. Li tracten amb analgèsics i teràpies complementàries relacionades amb la dieta. Des que sap que no tolera bé el gluten ha d’evitar-lo, el que provoca, alhora, que tingui menys migranyes i menys problemes de vista.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa