El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Adriana Abenia sorprèn molt en revelar per què va marxar de ‘Sálvame’
  • CA

Adriana Abenia va ser una de les presentadores estrelles de Telecinco. La saragossana era la reportera més divertida de Sálvame, però de sobte va desaparèixer de la petita pantalla. Fins ara no se sabia el motiu, una incògnita que ha resolt ella mateixa aquest diumenge en una entrevista al Sexual Revolution de 8TV. Va debutar en el programa del cor el 2010 i el va abandonar només un any després, el que sorprenia molt tenint en compte la gran acceptació que tenia la seva secció. Ha estat ara, deu anys després, quan ha revelat per què va marxar: “Vaig començar a tenir problemes de salut i la productora no em va saber cuidar prou. La meva mare em va dir que havia de parar… Va haver-hi un detonant, que va ser durant un acte de la Casa Reial a Valladolid. El vaig anar a cobrir i tota la gent se’m va tirar al damunt i em va donar una crisi d’ansietat molt gran. L’endemà vaig patir un ictus“.

El moment de l’atac d’ansietat enmig de la gentada va ser preocupant: “Els organitzadors de l’acte em van tancar en la bodega d’un bar fins que vaig poder sortir. Va venir una ambulància i em van estar fent preguntes sobre si havia pres alguna droga. Em van administrar un diazepam perquè jo estava molt nerviosa i em van deixar seca”.

La sorpresa ha estat majúscula, ja que no se sabia que la jove presentadora havia tingut aquest problema. De fet, assegura que ara es penedeix de no haver-ho dit mai públicament: “Crec que ho hauria d’haver fet perquè quan vaig acabar a Sálvame, em va citar Paolo Vasile al seu despatx i no em vaig veure amb forces de dir-li què m’havia passat. No volia mostrar-me fràgil a la televisió perquè feia poc que havia començat en aquest món i ningú no em voldria contractar”.

Amb aquestes declaracions, la presentadora treu a la llum un dels seus secrets millors guardats. Sembla que la pressió de la productora no va ajudar a que es calmés i es recuperés d’un estat de nerviosisme i tensió constant. Tot això va acabar passant-li factura i el resultat va ser un problema de salut greu que, afortunadament, no va deixar-li seqüeles greus.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa