Adara, superada: “El meu padrastre em va maltractar quan era petita”

Adara ha estat l’última expulsada de Secret Story, el reality de Telecinco que l’ha tornat a col·locar a primera línia mediàtica. Es va fer famosa gràcies a Gran Hermano i GH VIP, dues experiències similars a aquesta però molt més fructíferes. Com és habitual, la concursant ha concedit una entrevista a Lecturas pocs dies després d’abandonar la casa. En ella, se sincera sobre alguns dels traumes que arrossega des que era petita per culpa d’una infància molt complicada. Després d’un temps sense relació, la noia s’ha reconciliat amb el seu pare i la seva parella. A qui no perdonarà mai és a un xicot de la mare, qui va maltractar-la quan era petita.

“Encara estic una mica en xoc per haver sortit de la casa. Aquesta experiència m’ha tornat a canviar la vida, he viscut una muntanya russa d’emocions”, assegura. El problema és tot el que s’ha arribat a dir d’ella mentrestant, el que no pensa tolerar. De fet, ha deixat verds tots els companys: “Luca i Cristina són uns traïdors. D’un dia per un altre em van deixar de banda i he de dir que la seva relació és mentida. Isabel Rábago sempre va per darrere i ho manipula tot. Va de correcte i de periodista, però en veritat no és exemple de res”.

Adara protagonitza la portada de Lecturas

Sobre la seva infància, assegura que una de les parelles de la mare va maltractar-la i això va causar-li problemes importants. De fet, reconeix que va necessitar “anar a diversos psicòlegs” per superar els traumes que això li va causar. Durant el seu concurs la vam veure patir un fort atac d’ansietat quan una companya va preguntar-li sobre el seu pare, que entrava en directe poc després. No ha donat més detalls sobre els maltractaments que va rebre en mans del seu padrastre, però sí que ha deixat clar que va costar-li molt deixar allò enrere i aconseguir que no l’afectés en el dia a dia.

Nou comentari