Adara explica per què va marxar del canal online de Mediaset: “Són brossa”

L'exconcursant de 'Gran Hermano' ha compartit un vídeo molt contundent en el que explica què hi ha darrere de Mtmad

Adara Molinero va fer-se un lloc a televisió gràcies al triangle amorós que va viure a Gran Hermano. Va començar a concursar a la versió VIP del 2007 pocs mesos després de convertir-se en mare amb Hugo Sierra, també exconcursant del concurs. Ara bé, a dins de la casa va deixar-se captivar per Gianmarco i això va derivar en la separació d’Hugo. Des de llavors l’hem vist en diferents realities i entrevistes a Telecinco, així com en el seu perfil d’Instagram. Fins fa poc també col·laborava amb Mtmad, el canal online de Mediaset en el que diferents personatges televisius expliquen la vida en videoblogs. No ha estat fins ara que ha explicat per què va deixar aquesta feina i per què està tan enfadada amb ells.

En aquests moments prefereix allunyar-se de televisió i centrar-se en els projectes professionals de fora, per la qual cosa prefereix que ni tan sols parlin d’ella: “Diré això de la manera més calmada possible perquè després em diuen que m’altero. Fa més d’un any que no surto a televisió i no entenc per què hi ha persones amb maldat que segueixen parlant de mi en el canal de merda de Mtmad. Vull deixar clar que és una autèntica merda i pura brossa, que per això ho vaig deixar. Mtmad et proposa els temes dels vídeos perquè generin polèmica. No sé per què no tenen un altre tema, per què han de parlar de mi? Massa callo, perquè sempre que parlen de mi és perquè volen generar guerra i guanyar uns miserables euros”.

Adara deixa clara la seva postura en un vídeo contundent / Instagram

“Estic dolguda, molt dolguda, perquè jo no parlo de ningú ni opino de ningú. De debò que no entenc per què segueixen. Només vull tranquil·litat i explicar-vos la meva vida per aquí. Entretenir-vos amb coses divertides i prou”, deixava anar visiblement molesta. Unes declaracions incendiàries que de ben segur que no fan gràcia a Mediaset, que veuen com una nova exconcursant els critica un cop marxa del grup.

Nou comentari