Adara (‘GH’), afectada per l’operació d’urgència: “La recuperació serà dolorosa”

Aquesta setmana està sent complicada per a Adara Molinero. La guanyadora de Gran Hermano es va sotmetre aquest dijous a una operació de pit després de molt de temps patint molèsties incòmodes i doloroses. Anys després d’haver-se fet un augment de talla, els implants van començar a fer-li mal i s’ha vist obligada a demanar una intervenció d’urgència.

No era una operació senzilla, per la qual cosa es van preocupar els seus seguidors. Adara, visiblement nerviosa, agraïa el suport i prometia que explicaria les novetats quan sortís de quiròfan.

Dit i fet, ja des de casa va voler tranquil·litzar una mica en assegurar que tot havia anat bé. Això sí reconeixia que havia estat complicat i que el postoperatori serà molt dolorós: “Em fa una mica de vergonya parlar d’això, però sí… Ho estic passant molt malament. Tinc la panxa molt inflada per l’anestèsia i el pit em fa moltíssim mal. Les ferides encara em sagnen una mica. No ha estat una operació de pit normal, s’havien d’arreglar moltes coses. Serà una recuperació molt complicada, però de moment he de centrar-me en recuperar-me. A poc a poc”.

Adara explica com es troba   Instagram

Adara explica com es troba / Instagram

No pot moure’s massa, per la qual cosa és a casa de la seva mare: “Ella m’ajuda a fer tot. Em dona de menjar, m’incorpora, m’ajuda a anar al lavabo, em dutxa…”. Una situació difícil però que espera que l’ajudi a deixar enrere tot el dolor que sentia. 

Nou comentari